Expressdienst Antwerpen

Koerierdienst gezocht? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 – 7/7. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Luchthavenvervoer Kapellen

Luchthavenvervoer  is een pendeldienst van en naar de luchthaven van Antwerpen en andere nationale en internationale luchthavens. Onze airportservice is u van dienst dag en nacht, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer  brengt u immers niet alleen weg maar kan u natuurlijk ook ophalen van het vliegveld naar keus.

Rijschool den Haag

Veilig & snel autorijden met ons actiepakket: 25 lesuren incl. praktijkexamen voor €1255. In de afgelopen jaren heeft JouwRijles.nl vele leerlingen zien slagen voor hun rijbewijs.

LUMA bvba sneltransport, express, vrachtvervoer, koerierdienst, express dienst, dedicated transport, algemeen goederenvervoer, internationaal, nationaal transport, groepage, deelvrachten, ADR.
Sneltransport, express koerier. Enkele aanvullende diensten die we kunnen aanbieden zijn.: Dagtaken: wij plannen uitsluitend voor u een chauffer en voertuig naar keuze in gedurende de ganse werkdag. Scheepsbevrachting: just in time aan boord van schepen leveren doorheen gans Europa.
Immo Spanje
 Express levering, binnenland en buitenland Koerierdienst Link Up.
Is uw express levering nu een pakje, pallet of een groot volume Ons team gaat steeds met doorgedreven passie op zoek naar de ideale oplossing. Wij zetten voor elk sneltransport het meest geschikte voertuig in: kleinere koerierwagens voor snelle stadsleveringen, vrachtwagens voor zwaardere leveringen, wagens met een zijdelings schuifgordijn, laadbruggen, Samen kiezen we een voertuig volgens het benodigde gewicht en aantal europaletten.
Stoellift
 Express vervoer.
Betrouwbare service: We zorgen er steeds voor dat er een chauffeur bij u langskomst op het afgesproken uur. We b eschikken over een internationale vervoersvergunning. Die is verplicht voor grensoverschrijdend vervoer en tevens voor zendingen boven 500 kg. Oplossing van uw transportbehoeften: Van n omslag tot meerdere paletten.
Auto opkopers
 Europese express transport distributie.
Spoedzendingen en Special Services. Express transport en distributie via SystemPlus. SystemPlus Europese Express distributie. Snelle en betrouwbare express distributieoplossingen voor pallet en pakketzendingen door heel Europa. Transport en distributie van uw goederen via SystemPlus kenmerkt zich door snelheid en nauwkeurigheid.
Opkoper bestelwagens
 XWIFT express your business.
U kampt in uw firma geregeld met een tekort aan vervoer, een drukke periode, die uw eigen transporteur niet kan oplossen? U heeft een onverwachte zending die niet binnen het schema van uw gebruikelijke transportfirma past? En wellicht heeft u van tijd tot tijd te maken met goederen die een ander gewicht of afmeting hebben dan gebruikelijk. Of moet het gewoon snel gaan? Zoals u merkt, bieden wij onze diensten aan voor onverwachte transportproblemen, maar ook voor uw reguliere transportbehoeften bieden wij een voordelige én verzorgde service. Wist u bijvoorbeeld dat u voor grotere volumes op korte afstand met sneltransport vaak voordeliger uitkomt? We komen graag bij u langs om onze mogelijkheden en werkwijze verder toe te lichten. Tel: 32 09 328 60 64. Fax: 32 09 328 72 63. BTW: BE 0464.886.950. Bestel hier uw rit. Vul het online bestelformulier in en u wordt dadelijk gecontacteerd. Wie zijn wij? Xwift is een dynamische firma ge-specialiseerd in express transport van goederen in alle maten en gewichten, doorheen Europa en dit 24/24 het ganse jaar door. auto opkoper
 Zelfstandige onderaannemers express transport 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel zelfstandige onderaannemers express transport is helaas verwijderd. Wij zijn op zoek naar chauffeur, met wagen type caddy 500kg, in zelfstandig onderaanneming, hoofd of bijberoep. Je dient in het bezit te zijn van CMR-verzekering. Ben je vriendelijk, stipt, verzorgd en spreek je perfect Nederlands? Woon je in de omgeving van Houthalen, neem dan snel contact met ons op via mail. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Wij zoeken toffe college’s’ om ons team te verserken Chauffeur man/vrouw Diestributie werk. Je bent flexibel, stres bestendig, je spreekt neder. vandaag 0151: Heusden-Zolder. Transportlicentie 225 euro. TLF: 0478568520 Ik huur mijn Transportlicentie voor het vervoer van goederen over de weg, het vervoer van pakketten, voor het vervoer van aut.
 PE Express: Transport, distributie expressdienst.
Wij bestaan 10 jaar! Deze week zal het tien jaar geleden zijn dat het koeriers transportbedrijf PE Express uit Arendonk werd opgericht door Pieter Engels. Begonnen met slechts 1 bestelwagen, is het bedrijf intussen fors gegroeid. Momenteel telt het wagenpark 7 bestelwagens, 2 vrachtwagens, 1 trekker-oplegger combinatie en 1 mobiele kraanwagen. Meer dan 100 verschillende klanten maakte de voorbije jaren gebruik van onze diensten. Gaande van het vervoeren van een aanbesteding tot uitzonderlijk vervoer.
 Express vervoer express koerier snelkoerier snelkoeriers sneltransport aalter oost vlaanderen west vlaanderen.
Wij bieden internationaal express-vervoer aan op maat, van 1 omslag tot 4 europallets 1000 kg. Wij staan tot uw dienst van maandag tot en met zaterdag, van 7 uur tot 19 uur. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.
auto opkoper

Autodoc Club