Automobielbedrijf Garage TC Cars is in 1954 opgericht door Tom Collins. Het bedrijf werd destijds in Antwerpen gevestigd en is in 1989 verplaatst naar Aalst, onze huidige locatie. Ons bedrijf is een hecht familiebedrijf. Vader en zoon werken samen met de broers, monteurs Erwin en Tom.

Beide genoemde monteurs zijn dagelijks te vinden in onze werkplaats. Zij zijn beiden al jaren in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en zijn keurmeester. De kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Uiteraard zijn we ons er ook van bewust dat de onkosten voor de klant niet onnodig hoog moeten oplopen. De kosten van de reparaties worden dan ook altijd eerst besproken met de klant. Sinds een paar jaar zijn we ook Opair Center geworden, een samenwerkingsverband met enkele bekende automerken. De klant kan er dus op vertrouwen dat er in zijn auto altijd de juiste olie wordt gebruikt. Met de huidige moderne auto’s is dat geen overbodige luxe.

Wij hebben de kennis in huis om dagelijks het onderhoud uit te voeren aan auto’s van alle merken. Voor accu’s, uitlaten, banden, trekhaken en remmen kunt u ook bij ons terecht. Natuurlijk worden ook het reguliere onderhoud en de grote en kleine beurten door ons uitgevoerd. En niet te vergeten de  keuring. Tevens kunt u bij ons terecht voor complexere reparaties zoals koppeling, distributieriemen en cilinderkop revisies.

Neem gerust een kijkje in onze werkplaats, u bent van harte welkom!

Autodoc Club