Een nieuwe Volkswagen kopen bij een echte Volkswagen dealer? Dat kan bij Vallei Auto Groep Volkswagen dealer. Zij hebben de beste specialisten, kennis en ervaring in huis voor het beste advies. Ben je er nog niet over uit wat voor soort Volkswagen model je wilt? Ook dat is geen probleem. Bij de Volkswagen dealer heb je de keuze uit een breed assortiment met grote voorraad. De verschillende aspecten van een aanschaf van een nieuwe auto kunnen geregeld worden. Denk aan bijvoorbeeld een financiering, onderhoud, schadeherstel en overige bijkomende werkzaamheden. Bij problemen lever je de auto af bij de Volkswagen dealer en zij helpen je verder.

Over Volkswagen zelf 

Volkswagen is al sinds jaar en dag één van de grootste automerken van Nederland. Dit dankzij het kwalitatieve, duurzame en innovatieve design dat Volkswagen Group iedere keer weer levert. Volkswagen Group is de grootste autofabrikant in Europa. 

Volkswagen levert kwaliteit 

Volkswagen kenmerkt zich door kwaliteit dat te zien is de hoogwaardige afwerking, een comfortabele manier van rijden en uitstekende motoren met weinig mankementen. Verschillende Volkswagen modellen zijn al in hun kwaliteit geprezen als beste auto’s in hun klassement. 

Volkswagen is duurzaam 

De autofabrikant neemt hun maatschappelijke verantwoordelijk zeer serieus en dat is op veel manieren terug te zien. Al bij de productie van de ontwikkeling van nieuwe modellen wordt de klant begeleid in schoon en zuinig rijden. De BlueMotions Technologies en de alternatieve brandstoffen zoals het rijden op aardgas en elektrisch geven de vanzelfsprekende duurzaamheid bij Volkswagen aan. 

Altijd in ontwikkeling

Technologie staat nooit stil. Dat vindt Volkswagen ook. Autorijden kan altijd op een makkelijker, veiliger, zuinigere en slimmere manier. Ontwikkeling voor iedereen zichtbaar, dat is waar het om draait. In veel van de nieuwe modellen vind je technische veiligheidssystemen en intelligente muziek systemen terug. Dit maakt autorijden alleen nog maar beter en leuker!
Autodoc Club